За 4-та поредна година световният конкурс за мъжко фризьорство ALL-STAR CHALLENGE на AMERICAN CREW отваря пред българските фризьори пътя към международната сцена като им дава възможност да изживеят звездния миг в кариерата си и да спечелят 10 000 $.

От 15 ноември 2018 до 28 февруари 2019 г. желаещите могат да се включат в надпреварата, като създадат мъжка прическа, която олицетворява най-добре тяхната интерпретация на стила AMERICAN CREW и изразява подхода, уменията и въображението им. Участието е чрез изпращане на снимки на визията през международна платформа на адрес - http://allstarchallenge.americancrew.com/enter-competition.

В първия етап на състезанието всяка държава избира свой национален финалист, който ще присъства на един от най-мащабните световни фризьорски шоу-спектакли през 2018г.! Имената на националните победители ще бъдат обявени до края на март 2019 г. Сред тях международно жури ще избере 15, които ще продължат в следващата фаза на надпреварата. Те ще станат известни април и ще бъдат поканени, за да работят заедно с преподавателския екип на AMERICAN CREW, да покажат уменията си и да направят фотосесия с основателя на бранда Дейвид Ракулия и с професионален екип.
Името на големия ALL-STAR победител, който получава 10 000 $, ще бъде обявено на живо на финала на грандиозното AMERICAN CREW шоу на 19 май в НЮ ЙОРК

Крайният срок за участие е 28 февруари 2019 г. през сайта American Crew след което платформата автоматично се затваря.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

1. Изберете си модел - мъж, с чиято прическа ще представите своята ALL-STAR CHALLENGE идея.
2. Подстрижете и стилизирайте модела си, използвайки продукти на AMERICAN CREW. Вдъхновете се от American Crew
3. Подберете грим и стайлинг, които съответстват най-добре на визията, която искате да покажете.
4. Поканете фотограф, направете снимки и изберете 2 черно-бели кадъра на прическата - 1 в анфас и 1 в профил. Снимките трябва да са на едноцветен фон, а кадровката - да показва модела от раменете нагоре. Те трябва да са във формат jpg/jpeg, png или gif с резолюция 72 dpi и максимална големина 10MB.
5. Подгответе кратко описание какво ви е вдъхновило за тази визия и отбележете продуктите на AMERICAN CREW, с които сте я постигнали.
6. Включете се в конкурса през сайта American Crew до 28 февруари 2019 г. Когато сте избрали снимките, с които искате да участвате, трябва да ги качите на сайта като:
- попълните името си, информация за контакт и държавата, от която сте;
- качите избраните 2 черно-бели снимки на подготвената визия - в профил и анфас;
- опишете използваните продукти и посочите това, което ви е вдъхновило.

Ако имате въпроси за конкурса, можете да се обърнете към своя AMERICAN CREW бизнес консултант или да се свържете с нас на тел. 0888 78 00 79.

 

 Виж българските финалисти 2018 →  Виж българските финалисти 2017 →