За първи път в своята история състезанието STYLE MASTERS на REVLON PROFESSIONAL става ЦВЕТНО! Надпреварата вече се нарича STYLEMASTERSAWARDS2018 и позволява на участниците да покажат оригинални прически, подчертани от ефектни цветове в косите. Тя е сред най-престижните в света и носи международно признание, подкрепено с големи награди, а за победителите това е изживяване, което променя живота им! За трета поредна година българските фризьори също могат да вземат участие и да състезават наравно с колегите си от цял свят.

Участието в конкурса изисква да се направи мини колекция върху 1 модел (жена) - с 1 ПОДСТРИГВАНЕ, 1 БОЯДИСВАНЕ С 1 ЦВЕТЕН РЕЗУЛТАТ и 3 РАЗЛИЧНИ СТАЙЛИНГА!
Визиите трябва да бъдат заснети, а цветните снимки – да се качат в специална онлайн платформа, създадена специално за състезанието до 28 февруари 2018 година.

Всяка участваща държава избира свой победител, а сред всички национални финалисти международно жури определя 9, които продължават във втория етап на надпреварата и представят визиите си на международна сцена. Сред тях се избират най-добрите, на които се връчват и големите награди по време на грандиозно STYLE MASTERS шоу в началото на юни в избран европейски град. Наред с огромния престиж, който носи победата, наградите също са впечатляващи:

ПРИЗ СВЕТОВЕН ПОБЕДИТЕЛ – най-високото отличие, което се дава за най-доброто съчетание на креативност, техника и стил и хармония на трите представени визии. Подкрепен е с 10 000€.
ПРИЗ НАЙ-ДОБРО СЦЕНИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ - победителят се избира сред 9-имата финалисти, а наградата оценява прецизността и иновативността на използваните техники при представянето на визията сцената на STYLE MASTERS шоу. Подкрепен е с 5 000€.
ПРИЗ НАЙ-КРАСИВ ЦВЯТ – за първи път в надпреварата един от финалистите ще получи награда за техниката и резултатът от боядисването, което е направил, като оценката ще включва и цялостната хармония на цвета с прическата, стайлинга и грима. Подкрепен е с 5 000 €.
Младите таланти във фризьорството – на възраст от 18 до 21 години – също могат да се включат в STYLEMASTERSAWARDS2018. За да стимулира развитието и да ги подкрепи REVLON PROFESSIONAL им предлага да участват с 1 визия, като се състезават за ПРИЗА МЛАД ТАЛАНТ. Победителят в тази специална категория се избира от всички участващи в конкурса фризьори, а наградата е подкрепена с 3 000€.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

  1. Регистрирайте се в онлайн платформата на конкурса и ще получите потребителско име и парола. Там ще намерите полезна информация. 
  2. Открийте своето вдъхновение – в модата, дефилетата, грима, стила или в ежедневието за създаването на иновативна женствена визия. Бъдете оригинални – визиите, с които участвате, трябва да са създадени ексклузивно за конкурса, а снимките да не са публикувани преди. 
  3. Изберете модел – жена, която съчетава коса, красота и излъчване. Можете да използвате професионален модел от агенция за най-добър резултат. Задължително условие е е моделът да е пълнолетен.
  4. Подберете екип, с който да работите – изберете професионален фотограф, гримьор и помощник-фризьори, на които да разчитате, за да реализирате идеята си.
  5. Направете 1 ПОДСТРИГВАНЕ, 1 БОЯДИСВАНЕ С 1 ЦВЕТЕН РЕЗУЛТАТ И 3 РАЗЛИЧНИ СТАЙЛИНГА на своя модел – определете техниките на подстригване и боядисване, които най-добре ще ви позволят за създадете 3-те визии, които ще представите.
  6. Задължително условие за участие е да използвате стилизиращи продукти от серията STYLE MASTERS на REVLON PROFESSIONAL, косата да е боядисана, а цветът да бъде постигнат единствено с бои и изсветляващи продукти на REVLON PROFESSIONAL.
   МЛАД ТАЛАНТ – ако сте между 18 и 21 години можете да се състезавате за наградата МЛАД ТАЛАНТ като подготвите само 1 визия. За тази категория се изисква само да използвате продукти от серията STYLE MASTERS на REVLON PROFESSIONAL.
   При създаването на визиите е забранено използването на екстеншъни и на всякакви аксесоари и елементи, които са направени от допълнителна коса (извън косата на модела).
  7. Планирайте и направете ФОТОСЕСИЯ със своя екип. Не забравяйте, че снимките трябва да са ЦВЕТНИ! Извън основните кадри по време на снимките заснемете (дори с мобилен телефон) по 3 снимки от работния процес в създаването на всяка от визиите, с които ще участвате (общо 9 снимки).
  8. Изберете 3 снимки. Допустимо е да отстраните с Photoshop малък недостатък от лицето или тоалета на модела, но е забранено да използвате графичната програма, за да коригирате по какъвто и да е начин косата и прическата.
  9. Качете в онлайн платформата на конкурса избраните 3 снимки във формат .jpg/.jpeg и размер от 500 KB до 5MB. (Запазете при себе си избраните визии с резолюция 300dpi и 40cm, в tiff формат – ще са ви нужни, ако продължите напред в състезанието).
  10. Необходимо е и да посочите коя от представените визии искате да се оценява, ако продължите напред и се състезавате за приза НАЙ-КРАСИВ ЦВЯТ. Опишете кои продукти на REVLON PROFESSIONAL сте използвали в боядисването и стилизирането и техниките за постигане на прическата.
  11. За да бъде регистрацията ви завършена, е задължително вие, моделът и екипа ви да попълните бланков документ, който позволява на REVLON PROFESSIONAL да използва визиите за целите на конкурса. След попълването им тези документи трябва да бъдат сканирани и качени в платформата. Можете да свалите документите от тук: 

   Hairdresser_2018_BG

   Model_2018_BG

   Photographer_2018_BG

   Photo_Place_Owner_2018_BG

  В средата на март 2018 г. национално жури ще определи победителя за България, а името му ще бъде обявено на специално събитие. Сред избраните национални финалисти международен екип ще определи 9-имата, които продължават напред, ще се представят на финала на грандиозното STYLE MASTERS шоу и имат шанс да грабнат големите награди. За тях надпреварата ще бъде събитие, променящо кариерата и живота им - #ALIFECHANGINGEVENT. 

  Ако имате въпроси за конкурса, можете да се обърнете към своя REVLON PROFESSIONAL бизнес консултант или да се свържете с нас на тел. 0888 780 079.