Какво прави една жена, когато реши да промени естествения цвят на косата си? Цели 43% от дамите избират русия цвят и се превръщат в блондинки! Освен че е много ефектен, този цвят е перфектен за всяка възраст и стил –  добре прикрива посивелите косъмчета, придава дълбочина и изсветляващ ефект на кестенявите нюанси и освежава естествено русите коси.

За да предложи още повече възможности в тази насока, сега Revlonissimo ColorsmetiqueTM  обновява любимата на фризьорите серия перманентни бои със силноизсветляващ ефект INTENSE BLONDE

 

НОВО: Благодарение на подобрената си формула боите INTENSE BLONDE вече осигуряват:

  • изсветляване до 5 тона;
  • превъзходен неутрализиращ ефект;
  • лесна ориентация в цветовете за фризьора, благодарение на нова номерираща система (12);
  • подобрен процес на неутрализация;
  • 2 абсолютно нови цвята (1217, 1212).

Обновената серия дава възможност за постигане на рус цвят без предварително обезцветяване на косата.

INTENSE BLONDE включва 10 нюанса (пазарувайте тук) .

5 от тях са предназначени за създаване на деликатни, блестящи руси нюанси - 1200 Natural, 1202 Platinum, 1201 Ash, 1231 Beige и 1232 Pearl.

А останалите 5 са MN цветове (Максимум Неутрализация), които имат силно неутрализиращ ефект. 1200MN Natural, 1222MN Iridescent, 1211MN Ash, 1212MN Iridescent Grey и 1217MN Bronze Grey притежават висока неутрализираща сила и са подходящи за жени, които не желаят златни оттенъци или предпочитат по-студени нюанси.

Те са перфектни за трудна за изсветляване коса – азиатски или латино тип или за много тъмна основа. Подходящи са и за основа, която традиционно развива нежелани жълти, оранжеви и червени оттенъци и дава незадоволителни резултати. Сред тях 1212MN Iridescent Grey и 1217MN Bronze Grey са абсолютно нови предложения, а 1222MN Iridescent е с променена формула.

 СМЕСВАНЕ на REVLONISSIMO COLORSMETIQUE™ INTENSE BLONDE

Смесването е 1:3 – тоест 30 ml REVLONISSIMO COLORSMETIQUE™ INTENSE BLONDE + 90 ml REVLONISSIMO™ CREME PEROXIDE. При избора на оксидант е важно да се има предвид, че изсветляването с 5 тона се постига с 40 Vol (12 %), а за по-малки нива се използват  30, 20 или 10 Vol (9, 6 у 3 %). 

Свалете пълните инструкции за употреба >> Instructions-Intense Blonde_2018.

За удобство на фризьорите обновената серия INTENSE BLONDE се отличава с козметичната си гелообразна консистенция, лесното смесване и нанасяне и перфектно прикрепване на цвета към косъма. Във формулата се съдържат хиалуронова киселина и соеви протеини - за грижа и подхранване на косата. Изсветляването до 5 тона позволява и голяма креативност при създаването на различни колористични ефекти. Именно с нея са постигнати прическите на някои от моделите в последните колекции на Revlon Professional

Професионалистите в салона лесно могат да я използват, за да получат коса с БРОНД ефект – руси крайща с естествено преливащи тъмни корени. INTENSE BLONDE позволява и боядисване тип СЛАЙД – несиметрично оцветени корени с изискан естествено изглеждащ перлено рус ефект.  

С новите попълнения в гамата на Revlonissimo ColorsmetiqueTM фризьорите могат да създават разнообразни цветови решения, за да постигнат най-красивото русо за всяка дама!