Какво да правим, когато не можем да посетим салона, а искаме да махнем гел лака от ноктите си? Ако сте със CND Shellac - това се случва изключително лесно! Едно от най-големите предимства на CND Shellac е бързото му отстраняване без пилене и без увреждане на ноктите! Вижте как можете да го свалите у дома стъпка по стъпка:
СТЪПКА 1
Подгответе необходимите продукти. За да свелите CND Shellac, ви е необходима течността за сваляне OFFLY FAST. Тя отстранява гел лака, като намалява дехидратирането на ноктите и кожата около тях и елиминира побеляването. Съдържа масло от макадамия и витамин Е.(http://bit.ly/OfflyFast) Необходими са ви и тампони за сваляне на фолио (http://bit.ly/FoilRemoverWraps). Ако не разполагате с такива, можете да използвате парченца домакинско алуминиево фолио и памук.
СТЪПКА 2
Измийте ръцете си със сапун и ги подсушете.
СТЪПКА 3
Поставете съвсем малко количество от течността OFFLY FAST(http://bit.ly/OfflyFast) върху фолиевите тампони. Ако ползвате парченца фолио, направете 10 късчета (достатъчно големи, за да можете да ги увиете около пръст) и върху всяко едно поставете малко парченце памук. Поставете памучната част над нокътя и увийте около пръста. Притиснете горната част на тампона и се уверете, че нокътя е добре обвит и стегнат.
СТЪПКА 4
Оставете да действа 5, 8 или 15 минути, зависи с какъв вид топ е затворен цвета на CND Shellac. Ако не сте сигурни, оставете малко повече време и проверявайте.
СТЪПКА 5
Внимателно хванете пръста си и нежно го натиснете, като с въртеливи движения издърпате тампона и продуктът от пръста. Ако все още има остатъци от Shellac поставете отново тампона, като оставите OFFLY FAST да проникне още няколко минути и използвайте дървена клечица, за да премахнете разтворения лак от нокътя, като следвате посоката на растеж на естествения нокът. Ако е необходимо, почистете остатъците с безвлакнест тампон, напоен в OFFLY FAST.
СТЪПКА 6
Нанесете специалното масло за нокти и кожички Solar Oil върху и под ноктите и втривайте в кожата около тях. То представлява синергична смес от витамин E и естествено леки масла от жожоба и сладък бадем, която прониква в дълбочина и подхранва кожата и ноктите. (http://bit.ly/SolarOil1)
СТЪПКА 7
Хидратирайте ръцете с лосион Scentsations с витамини А и Е и алое вера и аромат по ваш избор. Лосионите Scentsations доставят необходимата влага, веднага се абсорбират и оставят усещане за кадифена кожа. Изберете своя аромат - http://bit.ly/ScentsationsLotions
Всички необходими продукти можете да поръчате на сайта intercosmetica.bg.