НАШИТЕ КОРЕНИ ОПРЕДЕЛЯТ КОИ СМЕ НИЕ.
За 40 години Revlon Professional представи редица иновативни продукти на професионалисти и жени, които живеят и творят смело. Дойде време да представим и серията RE/START - идеален баланс между най- модерните решения в грижата за косата и ексклузивен подход в грижата за кожата. Време е да преосмислим начина, по който гледаме на косата си с RE/START -  съвършено нов подход за третиране.
От корена до върха.

 

ЕКСКЛУЗИВЕН ДВОЕН ПОДХОД В ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГРИЖА ЗА КОСАТА.
Всяка коса има уникални нужди. Но колкото и различни да са те, имат нещо общо: грижа за скалпа, който дава основата на красивата коса. Иновативната KERABIOTIC™ система с двойно действие на RE/START включва
доказани съставки от грижата за кожата, които балансират и успокояват микробиома на скалпа и модерна грижа за косата, която запечатва кутикула на косъма и таргетира специфичните нужди на скалпа.
Серията включва продукти с уникални текстури и аромати: мицеларни шампоани, разтапящи се балсами, желе маски и трансформиращи серуми.

 

ПРЕДСТАВЯМЕ НОВА ГАМА ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ.
Открийте нашите модерни решения за грижа за косата, който обхващат хидратация, защита на цвета, възстановяване, обем и баланс на скалпа. Пълно портфолио от продукти, които да задоволят всяка необходимост на скалпа и косата.

 

ОТКРИЙ ХИДРАТАЦИЯ
Kerabiotic Pro Betaine™ съдържа бетаин и про витамин В5. Заключва влагата в косъма за дълготрайно решение на проблема с непокорната коса.

ПРИДАЙ ОБЕМ
Kerabiotic V Boost™ съдържа оризов протеин и обемен полимер. Създава дълготраен магнетичен обем, като придава плътност на фината коса.

СЪЖИВИ ЦВЕТА
Kerabiotic Oxi Guard™ съдържа антиоксиданти, частици против избледняване на цвета и защитни съставки. Предпазва боядисаната коса от външни агресори за жив и дълготраен цвят.

ВЪЗВЪРНИ СИЛАТА
Kerabiotic Cera BM™ съдържа биомиметичен серамид, фибри, масло от камелия и кокосово масло. Възстановява увредената коса на 2 нива – отвътре и отвън – за 2Х по- силна коса. Реконструира фибрите на косата, подхранва и предпазва косата от накъсване.

ПРЕОТКРИЙ БАЛАНСА
Kerabiotic EquiFeel™ комбинира съставки от грижата за косата за да балансира скалпа като таргетира специфичните му нужди: пърхот, излишен себум, детокс, косопад и хидратация.УНИКАЛЕН ПОДХОД ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА УСЛУГА
Един от плюсовете на портфолиото на RE/START е възможността за съчетаване на продуктите, за да се намери най- добрата комбинация, с която да се таргетира специфичните нужди. За да помогне на фризьора да намери идеалните продукти за всеки, RE/START създаде метод на консултация в 6 кратки стъпки. Те включват изслушване и работа с клиента, за да се установят точните нужди на скалпа и косата и да се препоръча максимално коректно кои продукти на RE/START биха били най- подходящи за здрава и блестяща коса, от корена до върха.

 

ВРЕМЕ Е ДА НАТИСНЕМ БУТОНА RE/START.
За повече информация за RE/START: 02/ 961 5775, 0887 49 71 76