Людмила Варадинова - Мениджър УЦ Интеркозметика

Людмила Варадинова е изключителен професионалист и талант, започнал своята кариера като успешен маникюрист, собственик на салон и преподавател, за да стигне през 2009 г. до позицията Мениджър на Учебен Център Интеркозметика в направления Маникюр и Фризьорство. 

През 2010-та година Людимила Варадинова печели престижното и световно признато отличие на CND – Сертифициран посланик и преподавател на CND. 

Под нейното ръководство „Учебният център“ на Интеркозметика стремглаво се развива през годините като една от най-добрите школи по маникюр, педикюр и ноктопластика в България. През 2014 година Интеркозметика стартира и преподавателска дейност за фризьори, чието развитие и утвърждаване поверява отново на Люси. 

Личната страст на Люси е в арт ноктите, перманентния френски и скъпия на сърцето й Shellac, което обаче далеч не изчерпва познанията и способностите й. Интересите й са неограничени и минават и през медицинския педикюр, за да стигнат до концептуалните нокти за модни дефилета, фотосесии и други арт проекти. Людмила Варадинова менажира еднакво успешно, както учебния център, така и участия на екипа в професионални изложения за красота и артистични проекти, вдъхновявайки колегите си професионализма и творческото си мислене.

Малкото време, в което не работи, Люси обича да прекарва със семейството си, да пътешества и да рисува. Едно от най-съкровените и удоволствия е да се наслаждава на природата. „Моето тайно оръжие за справянето с толкова много работа и отговорности е чувството ми за хумор, дори самоиронията понякога. Така си напомням за радостта от живота и се старая да я внасям и в работата си“, споделя Люси. 

В момента Люси е собственик на успешния салон NegliGe Fashion Studio