0887 49 71 76 eshop@intercosmetica.bg; Продукти директно от официалния вносител за България!

Обучения

Метод 2 на American Crew с Невена Желева

  • Основна информация
    Обучението по мъжко фризьорство American Crew Male Fundamentals – МЕТОД 2 е насочено към всички фризьори, завършили успешно МЕТОД 1 на American Crew.

    Семинарът се води от НЕВЕНА ЖЕЛЕВА  - международен All-Star преподавател на American Crew.

    ОБУЧЕНИЕТО ВКЛЮЧВА:
    • Затвърждаване и надграждане на уменията, придобити по време на Метод I и усвояване на нови практически знания и тънкости;
    • Усъвършенстване на работата с машинка за подстригване и бръснач;
    • Детайли в боравенето с ножица за постигане на оптимален резултат;
    • По-сложни и комплексни техники на подстригване и оформяне на мъжката прическа в актуалните тенденции.

    Цена на обучението: 360 лв. Работи се върху глава-манекен.
  • Преподаватели
    Това обучение в България се води само от Невена Желева. Тя е единствената българка - международен All-Star преподавател на American Crew – позиция, която имат само 30 души в света.
  • Как да се запиша?

    За проверка на свободни места в курса моля обадете се СОФИЯ: тел. 0888 78 00 97
    ВАРНА: тел.: 0888 780 061
    БУРГАС: тел.: 0893 388 781

    Таксата за запазване на място в обучение на Интеркозметика е 50% от стойността на курса.  В случай на отказ от обучението по желание на курсиста, сумата не се възстановява. Заплащенто на таксата за курса, може да стане на място в офиса или чрез банков превод по сметката на фирмата. Останалата част от сумата се заплаща в деня на стартиране на курса.

    Банкова сметка САМО ЗА СОФИЯ*:

    ПроКредит Банк
    BIC: PRCBBGSF
    Банкова сметка: BG60PRCB92301005556313

    *Моля, опишете в Основание за плащане: Името на курса и ДАТАта, на която ще се проведе.

     

Ниво на курсанапреднали

Времетраене1 ден, 10:00-17:00 ч.

Обратно към обучения

Този сайт използва аналитични и проследяващи "бисквитки" с цел предоставянето на по-добра услуга. С посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. Повече информация можете да получите в Политика за използване на бисквитки.

Съгласен съм