Бисерка Иванова

Бисерка Иванова е Сертифициран преподавател към Интеркозметика за област Троян и гост преподавател в София.

Вече 7 години Бисерка твори в сферата на маникюр с изключителна страст и внимание към най-малкия детайл. Перфекционизмът, професионалният поглед и големият талант в нейл арта са нейна запазена марка.

Тя открито споделя, че колекционира дипломи, защото вярва, че винаги има какво още да научи. С хъс и желание развива себе си в професията си и щедро споделя знанията си с начинаещи курсисти и колеги маникюристи. Това, което най-много й харесва в професията е възможността да изразява себе си - мислите и настроението си чрез цветовете. Блясъкът в очите и усмивката на клиента пък я карат да твори ежедневно.

Бисерка развива себе си като преподавател, защото искрено вярва, че бранша има нужда от професионализъм и високо ниво.  „Обожавам работата си, не знам какво бих правила ако не държа четката по цял ден. Идва момент, когато човек усеща и иска да сподели с някои друг тази страст, да "запали" още някои около себе си.“  - споделя Бисерка.

Черпи сили от природата - малките, дребни и банални неща, които изнервят повечето хора са скритите й резерви, а пътуването е нейният адреналин.

Още нейни работи можете да видите тук - SPA Studio M&M БисеркаИванова