Катрин Николова

Катрин е завършила моден дизайн. През 2018 годината силното желание да пренесе нейния талант и умения в професията маникюрист вече е факт и за кратко време тя е разпознаваема в бранша със своята прецизност и внимание към детайла.

Маникюрът за нея е любов от друго измерение, която ѝ дава уют и движи напред в развитието ѝ. Разбирайки важността на здравите нокти, за да се постига един съвършен красив краен резултат, за нея ключовите думи са здраве и качество. Там намира приложение любимия на сърцето ѝ бранд CND.

Нейна страст в развитието ѝ е създаването на нейл арт дизайни с отличителен почерк на творческата ѝ натура. Педикюрните услуги също са една нейна друга силно изразена страст, където доказва своята любов в професията към грижата и в стъпалата, където се открояват качествата на Катрин и чувството на  лична удовлетвореност от постигналия резултат.

Най-голямото признание за нея освен усмивките на доволните клиенти е и поканата на Интеркозметика през 2020 да се присъедини към творческия екип от преподаватели на компанията и продължи развитието си и като посланик на бранда CND. Желанието и да предизвиква себе си и преследва мечтите си й предоставя една нова възможност в партньорството и с Интеркозметика - да споделя своя талант, страст и любов към професията на маникюриста!