Кристиян Младенов

Кристиян Младенов е Сертифициран преподавател към Интеркозметика в град Пловдив с Филиал „MONY.NAILS.DESING“.

Кристиян или както всички го наричаме - Крис - навлиза в маникюрния бранш през 2013 година като търговски представител на Интеркозметика. Работата като успешен представител и ежедневната среща с мотивирани клиенти, жадни за нови знания, събужда все повече интереса на Крис да бъде максимално полезен на своите клиенти. Така той започва да развива и умения на професионален маникюрист, упражнявайки сложни нейл арт форми с гел и акрил, техники за декорация, новости в нейл арта и др. Скоро след това се ражда и неговата идея да открие Учебен център в Пловдив и изцяло да се посвети на преподавателската дейност.

Надявам се, че така ще имам възможност да запаля все повече нови курсисти, навлизащи в тази креативна и интересна професия и да покажа, че в нея има място и за мъже. Не случайно един от най-известните професионалисти в тази сфера и личен маникюрист на Мадона е именно мъж – Дейвид Фаулър.“ – споделя гордо Крис.

Това, което истински радва и вдъхновява Крис е възможността да предава своите знания на курсистите и да радва своите клиенти, доверили му се за перфектният CND маникюр. Свободното си време посвещава на любимите си хора и приятели.

Още негови творби и снимки от учебния процес, можете да видите в страницата му - Mony.Nails.Studio.