Йълдъз Топалова

Йълдъз Тополова е Сертифициран преподавател към Интеркозметика в София.

Тя започва да се занимава с маникюр от ученическите си години, като доста време възприема това начинание само като хоби. През 2009 година преминава курс във филиала на Учебен център Интеркозметика в град Пловдив. „Още след завършването на този курс знаех, че  някой ден искам да бъда на мястото на моя преподавател“ – споделя Йълдъз, а през 2012 година реализира това си желание се присъединява към преподавателския екип на Интеркозметика.

Харесва ми да споделям знанията и уменията си със своите курсисти. Желанието ми е в бранша да има изключително добре подготвени професионалисти. Успехът не моите курсисти е изключителна радост за мен и за моята работа.“ – коментира Йълдъз с усмивка.

В работата си като маникюрист тя обожава детайлите и изкусно твори красив нейл арт. Обича ноктопластиката и правилно изградените форми, с които може да подчертае красотата на една женска ръка. Според нея нейл артът, трябва да допълни добре направения маникюр, а не да прикрива недостатъците му. Именно за това обръща голямо внимание на всеки стадий от направата му. 

„Работата ми с голям набор от клиенти ми помага да развивам практическите си умения, в следствие на което да предам на своите курсисти точна и синтезирана информация.“- убедена е Йълдъз.  

През свободното си време обича да гледа филми или да посещава тренировки по народни танци.

Още нейни творения можете да видите в нейната страница Nails by Y.Topalova тук